Saknar't

Tidinställt

Åhh saknar verkligen Italien, som tur är ska vi dit två gånger i sommar så det är juh sjukt bra! 
Deras glass är verkligen hur god som helst och speciellt Nutellaglassen, mmm! Maten där är också väldigt god.
Det är verkligen ett ställe jag skulle tipsa om att åka till. Vi bodde i Caorle på ett hotell som hette Marina Verde som var hur fint som helst. Hotellrummet var verkligen helt ortoligt, hur stort som helst, och super fina sovrum.
 
Längtar verkligen till sommaren då vi ska dit igen!
 

Wanties December

Wanties Feb
Tidinställt inlägg eftersom jag är i London!

Klicka som vanligt på bilden för att se vart du kan köpa produkterna!♥
 
 

Längtar

¨
(Det ska stå imorgon utan mellanslag!) Sjukt snygga bilder oxå.
Åker till London imorgon, har velat åka dit så länge och nu äntligen ska jag dit, YEEY! Kommer vara där tills på söndag. Ska bli så himla kul att gå i butiker och titta på sånt som inte finns här i Sverige. Ska även fota massa!
 
Kommer inte kunna blogga i London, så vi hörs när jag kommer hem, Puss puss!

Grym låt

  
 
 

Redigerade en bild

 
 
Har egentligen massa saker att fixa innan jag åker till London på torsdag, men jag orkar inte, haha. Så jag redigerade en bild på min hund. Jag brukar inte redigera mina bilder förutom när jag lägger till något filter ellerså. 
Men jag ville testa något nytt typ. Jag gjorde inte så mycket, ljusade upp bilden lite, gjorde den mer rosa, text och lite svagt glitter/skimmer.
 
Ganska onödigt inlägg men jag har updaterat bloggen så dåligt, men jag ska försöka bättra mig!
 
Puss Puss

Alla hjärtansdag

Visa bilder har dålig kvalitet, bilderna är tagna från We♥It !
 

Igår var det Alla ♥-dag som jag tror ingen har missat eftersom det är verkligen är sjukt mycket bilder om det på Sociala Medier.
Hela flödet är bombat med bilder med #NoValentineNoProblem och massa klagar på att dom kommer sitta ensam helt forever alone och titta på någon kärleksfilm, käka godis och gråta. Varför skulle man sitta hemma och gråta bara för att man är ensam på alla hjärtans dag, jag menar om du nu är singel så är du ju singel alla andra dagar också, så varför ska du då deppa på alla hjärtans dag. Jag menar man behöver inte fira med en pojkvän/flickvänn utan man kan fira med kompisar eller familjen eller inte fira alls. 
 
Jag firade inte så mycket, jag fick en chokladask, geléhjärtan och några presenter. Sen åt vi middag och kärleksmuffins.
 
Hoppas ni hade en jättebra alla hjärtans dag!
 
 

RSS 2.0